+38 (097) 432-64-00

Телефон, Viber

@siteclinic

Telegram

Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных

Вы должны войти в систему для того, чтобы создавать сообщения и темы. » Авторизоваться
Де ви проходили навчання, що можете порадити? ...

Друзі, підкажіть, будь ласка. Я вже кілька років працюю у салоні краси, але відчуваю, що мені бракує нових знань та технік у стрижках. Хочу пройти якісь сучасні онлайн-курси чи майстер-класи для перукарів, щоб прокачати навички й підняти свій рівень. Може, хтось знає хорошу платформу чи школу, де реально можна навчитися чомусь новому, а не просто подивитися «для галочки»? Бо в інтернеті багато усього, і важко зрозуміти, що дійсно варте уваги. Де ви проходили навчання, що можете порадити?

Я теж довго шукала нормальні курси, бо більшість онлайн-уроків виглядають поверхневими і мало корисними. У підсумку знайшла платформу Erteqoob https://www.erteqoob-online.com.ua/ і можу порадити її від себе. Там є відеоуроки, майстер-класи та теоретичні матеріали, усе записано в академічному форматі з детальними поясненнями. Найбільше сподобалося, що уроки регулярно оновлюються і дійсно допомагають підтягнути техніку стрижок, вивчити нові підходи та підвищити рівень роботи з клієнтами.