+38 (097) 432-64-00

Телефон, Viber

@siteclinic

Telegram

Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных

Вы должны войти в систему для того, чтобы создавать сообщения и темы. » Авторизоваться
Чим загрожують перекуси на ходу

Народ, питання про їжу. Я працюю в шаленому темпі, часу на нормальний обід немає, перебиваюся кавою і бутербродами, ввечері наїдаюся. Наче нічого не болить, але кажуть, що це неправильне харчування мене доб'є. Чи справді це так страшно, якщо вага в нормі? Які можуть бути реальні наслідки такого режиму через пару років?

Привіт! На жаль, це бомба сповільненої дії. Навіть якщо вага в нормі, твої органи страждають. Хаотичне і неправильне харчування збиває гормональну систему, особливо інсулін і кортизол. Організм вчиться запасати жир навколо органів (вісцеральний жир), який ти навіть не бачиш, але він провокує запалення. Плюс гастрит, проблеми зі шкірою і хронічна втома — це класика такого режиму. Ти просто виснажуєш свої резерви. Спробуй хоча б брати з собою нормальну їжу в лотках і їсти в один і той же час, організм скаже дякую. Ось тут ще корисна стаття по темі неправильного харчування https://www.altimed.net/uk/nepravilne-harchuvannya-vprodovzh-trivalogo-chasu-chim-ce-nebezpechno/ Раджу почитати.

Ти мене налякав про вісцеральний жир і запалення. Я й не думав, що це так серйозно, якщо зовні не видно. Дякую за "холодний душ", буду намагатися брати їжу з дому і налагоджувати графік.