+38 (097) 432-64-00

Телефон, Viber

@siteclinic

Telegram

Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных

Вы должны войти в систему для того, чтобы создавать сообщения и темы. » Авторизоваться
Де купити квитки з Полтави в Брно

Підкажіть, будь ласка, через який сервіс зараз найпростіше знайти прямий автобус до Брно з Полтави. Мені важливо, щоб можна було оплатити карткою і отримати квиток на пошту без зайвої мороки. Також цікавить, чи вплинуть нові правила з жовтневою цифровою реєстрацією на вартість квитків. Чи можуть перевізники підняти ціни через те, що час перетину кордону може збільшитися? Поділіться досвідом, хто часто їздить цим маршрутом останнім часом.

З Полтави варіантів вистачає, я завжди раджу шукати варіанти на Prosto Bus Plus, бо там усе наочно і без прихованих комісій. На ціну квитків сама система EES навряд чи сильно вплине, бо це державна ініціатива ЄС, а не забаганка перевізника. Але час у дорозі реально може трохи зрости на перших порах, поки прикордонники наб'ють руку на скануванні відбитків. Важливо розуміти, що цифрова реєстрація - це тепер база, яка замінює паперову тяганину. Коли будете збирати валізу, ще раз передивіться список того що потрібно для виїзду за кордон щоб нічого не забути в останній момент. Якщо у вас паспорт старого зразка (без чіпа), то по безвізу вже не проїдете, потрібна буде віза або міняти паспорт на біометрику. На самому сайті перевізника зазвичай пишуть про всі нюанси поїздки, тож читайте опис рейсу уважно. Я одного разу так ледь не запізнилася, бо не глянула на місце посадки, воно було трохи осторонь вокзалу. Ну і гарного вам настрою, це завжди допомагає в дорозі.