+38 (097) 432-64-00

Телефон, Viber

@siteclinic

Telegram

Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных

Вы должны войти в систему для того, чтобы создавать сообщения и темы. » Авторизоваться
Будівництво без зайвих клопотів: магазин, який можу рекомендувати ...

Нещодавно завершував облаштування заміського будинку та шукав надійний магазин для закупівлі будматеріалів. Після порівняння кількох варіантів зупинився на магазині АС будматеріали і залишився задоволений своїм вибором.

Найбільше вразив широкий асортимент. В одному місці вдалося замовити матеріали для утеплення, будівельні суміші, ОСБ-плити та багато інших необхідних товарів. Це значно спростило процес закупівлі та дозволило заощадити чимало часу.

Окремо хочу відзначити роботу консультантів. На всі мої запитання відповіли швидко та професійно, допомогли розрахувати потрібну кількість матеріалів і порадили оптимальні рішення без нав'язування зайвих покупок.

Також приємно здивували ціни. Видно, що компанія працює напряму з виробниками, тому багато товарів можна придбати на вигідних умовах. Замовлення доставили оперативно, все було добре запаковано та відповідало опису.

Якщо плануєте ремонт, будівництво або утеплення будинку, рекомендую звернути увагу на АС будматеріали. Особисто для мене цей магазин став одним із найзручніших та найнадійніших серед тих, з якими доводилося працювати.