+38 (097) 432-64-00

Телефон, Viber

@siteclinic

Telegram

Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных

Вы должны войти в систему для того, чтобы создавать сообщения и темы. » Авторизоваться
Як вивезти металеві решітки з вікон будинку ...

Ми нещодавно купили старий будинок і зараз робимо там капітальний ремонт. Зрізали важкі залізні решітки з усіх вікон, бо плануємо ставити захисні ролети. Решітки зроблені з товстого залізного прута, дуже важкі і займають багато місця на подвір'ї. Самим везти їх на пункт прийому металу немає на чому. Підкажіть, чи є в Києві служби, які займаються самовивозом таких металевих виробів? Чи вигідно це взагалі і як відбувається процес зважування та розрахунку?

Ми також зрізали старі решітки з вікон нашої квартири на першому поверсі і думали, куди їх подіти. Вони лежали під стіною будинку і тільки псували весь вигляд. Я вирішив зателефонувати фахівцям, контакти яких знайшов на сайті https://xn--80aaa2bfd6apgd.kiev.ua/ua/viviz-metalobruhtu/ - вони спеціалізуються на вивезенні різного металевого лому. Хлопці приїхали дуже швидко, самі все завантажили в машину. Зважування відбувалося на електронних вагах прямо при мені, все чітко і чесно, без жодного обважування. Розрахунок отримав відразу готівкою на місці. Мені дуже сподобалося, що не довелося самому нічого носити чи шукати причіп, хлопці все зробили за кілька хвилин. Ця компанія працює щодня, тому можна підібрати будь-який зручний час для виклику машини. Раджу звертатися до них, якщо хочете швидко позбутися непотрібного заліза і отримати за це нормальні гроші.