Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных
Скорость ответа - до 30 минут!

Блог(укр)    Різне    ТОП-5 статей у блозі Siteclinic за 2016 рік

ТОП-5 статей у блозі Siteclinic за 2016 рік

like 62
35
6
21

Раніше у нашому блозі була опублікована стаття про те, що важливе сталося у світі SEO у 2016 році. У ній же був даний прогноз на 2017 рік. Для остаточного підведення підсумків 2016 року представляємо вашій увазі рейтинг найпопулярніших статей блогу SiteClinic.

5 місце: 5 причин, за якими Яндекс не полюбить ваш сайт

Важливо вчасно виявляти найбільш характерні ознаки, які можуть стати причиною поганого ранжування, низької видимості або зниження трафіку сайту. У статті підібрана актуальна інформація про причини «нелюбові» Яндексу до вашого проекту. Тут же представлені поради щодо усунення цих причин.

4 місце: Анатомія бездоганної внутрішньої оптимізації сайту під Західний сегмент

Стаття з докладними прикладами того, як правильно робити внутрішню оптимізацію під зарубіжний пошук: реальні стратегії оптимізації і корисний чек-лист від Брайана Діна – одного з провідних західних оптимізаторів.

3 місце: Як створити вбивчий контент: побудова карти ключових слів

У ТОП-3 потрапив переклад випуску «П’ятничної інтерактивної дошки» (Whiteboard Friday, Блог Moz) відомого західного SEO-фахівця Ренда Фішкіна. Ця стаття про створення персональної карти ключових слів із рекомендаціями про те, що потрібно оптимізувати, який контент створювати і як грамотно підібрати ключові слова під час оптимізації сайту.

2 місце: Внутрішня перелінковка сайту: відповіді на типові запитання

Навіщо потрібна внутрішня перелінковка? Скільки ставити внутрішніх посилань для досягнення ефекту? Чи може сайт потрапити під санкції?

Відповіді на ці та інші важливі питання представлені у статті SEO-фахівця Наталії Бондаренко.

1 місце: «Канібалізація» ключових слів: як не втратити трафік через помилки у визначенні релевантної сторінки

Перше місце в нашому рейтингу займає стаття SEO-аналітика Микити Простякова. У статті наведені методи визначення сторінки-канібала та ефективні способи її усунення.

Спасибі, що ви були з нами весь цей рік!

Ми будемо раді почути ваші побажання та пропозиції з приводу опублікованих статей. Пишіть у коментарях, які теми вас цікавлять, і наші фахівці обов’язково поділяться своїм досвідом.

Подписаться на рассылку

Еще по теме:


Вера Гапеева

SMM-специалист

Оцените мою статью: 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5,00 из 5)

Есть вопросы?

Задайте их прямо сейчас, и мы ответим в течение 8 рабочих часов.

Наверх