Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных
Скорость ответа - до 30 минут!

Блог(укр)    Різне    Загадкові SEO-вакансії, або Шукаю людину-оркестр

Загадкові SEO-вакансії, або Шукаю людину-оркестр

like 70
40
12
18

Усі люди хоча б раз у житті шукали роботу. Саме після такого періоду пошуків до мене на пошту почала приходити розсилка одного сайту вакансій. Вона мені не заважає, тому я не видаляю її, роботою своєю задоволений і міняти не збираюся. Періодично я переглядаю оголошення, основна мета при цьому – посміятися та отримати гарний настрій. Зараз поясню…

Часто, читаючи вакансії, виникають такі цікаві думки: «а автор взагалі розуміє, про що він пише?» Або «а автор вже похмелився сьогодні?».

Загалом, не буду набридати великою кількістю літер, перейдемо до вакансій, які мене заставили посміхнутися останнім часом, з коментарями, звісно 🙂

До речі, зараз ми теж шукаємо людину на посаду помічника SEO-оптимізатора. Якщо у вас є досвід і бажання далі розвиватися в сфері веб-аналітики, надсилайте свої резюме на пошту kamskaya@siteclinic.ru.

№1 Вакансія заГадкова 

Сама назва вже ніби нам натякає, що це щось загадкове.
Дивимося обов’язки та розуміємо, що даааа – ось саме про це я мріяв усе своє життя:

Тобто посміхаєшся гостям, спілкуєшся по телефону і так, між іншим, забезпечуєш ТОП10 за висококонкурентними запитами. Особливо розчулює слово СПЕЦІАЛІСТ капсом, ну звичайно, будь-який фахівець погодиться на такі умови роботи. Я б радив програміста на рецепцію посадити, нехай створює сайти – чому б і ні.

№2 Людина і CMS

Наявність у цьому списку CMS вже багато значить. Мабуть, просто подобаються скорочення, ось вирішили розмістити всі, що знайшли. Дивимося обов’язки:

Іван Федорович Крузенштерн – людина та пароплав. Від багатозадачності, думаю, навіть Цезар (не той, який салат) нервово курить у куточку. Причому, загалом, SEO я взагалі не побачив у списку, а SMM досить опосередковано.

№3 А ось начебто нормальна вакансія:

Однак є розділ «Вітаються навички»:

Я б ще додав уміння варити каву, обов’язково блондинка та груди не менше третього розміру, як то кажуть: «гуляти, так гуляти».

№4 Наступний пацієнт

Перше, звичайно, що кидається в очі, – це зарплата. Хлопці, ви пробували прожити на 2000 грн на місяць? Ось у мене тільки квартплата в зимові місяці становить гривень 500 плюс їжа, одяг і т.д. Самі можете порахувати. Загалом, оплата явно маленька – ну гаразд, це, як би, справа кожного, у скільки він оцінює свої здібності, ну і плюс договірна, може, і більше.
Головне – нижче:

Даю слово, я коли перший раз побачив, читав десь тричі, думав, може, я чогось не зрозумів, ну букви у слова неправильно складаю, запитав у одного, він теж зазначив деякі дивні речі. Загалом, цю не коментую, оскільки нехороші слова писати не буду, а без них коментарі марні.

№5 Це родзинка всієї статті, як то кажуть, «авторський стиль»

Значить, створив веб-сайт, потім, мабуть, наповнив його, потім просунув… Виникає тільки одне питання: якщо я все це можу, а навіщо мені, власне, начальник? Я створю свій магазин і буду його розвивати – весь прибуток мені.
Ще мій допитливий розум спробував зрозуміти, а чому створювати веб-сайт «до 2х годин на день», це якийсь ГОСТ, чи що?

Прочитавши «працювати тривалий термін, більше 2-х років 7 днів на тиждень», зрозумів, що навіть я, трудоголік на півголови, не готовий на такі жертви 🙂 Загалом, не вийде у мене стати реальним кандидатом на цю посаду.

Повна версiя > > >

Подписаться на рассылку

Еще по теме:


Коллегия Редакторов SiteClinic

Оцените мою статью: 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)

Есть вопросы?

Задайте их прямо сейчас, и мы ответим в течение 8 рабочих часов.

Наверх