Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных
Скорость ответа - до 30 минут!

Блог(укр)    Внутрішня оптимізація сайту    «Безпосилальний» аудит сайту – чи готовий Ваш магазин до відключення посилального ранжування?

«Безпосилальний» аудит сайту – чи готовий Ваш магазин до відключення посилального ранжування?

like 88
59
16
13


Кілька днів тому, під час свого виступу на IBC Russia 2013, керівник відділу веб-пошуку Яндексу Олександр Садовський шокував усіх оптимізаторів: на початку наступного року комерційні сайти ранжуватимуться без урахування зовнішніх посилань.

Релевантність інтернет-магазинів та інших комерційних сайтів буде залежати лише від внутрішніх чинників: зручності для користувачів, функціоналу, контенту. Чи готовий Ваш інтернет-магазин до таких змін?

Ми розробили невеликий тест, що складається з 25 питань. Відповівши на них, Ви зможете самостійно спрогнозувати, як позначаться на Вашому сайті нововведення Яндексу.

Повна версія тесту >>>

Подписаться на рассылку

Еще по теме:


Елена Камская

Почала IT-кар'єру в 2005 році як лінкбілдер. Захопилася SEO, особливо лікування сайтів від пошукових санкцій. Через п'ять років створила команду SEO-аналітиків, яка виросла в SiteClinic. Займаюся стратегічним розвитком компанії. Постійно навчаюсь. У бізнесі, як і в житті, важливо робити добро.

Оцените мою статью: 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)

Есть вопросы?

Задайте их прямо сейчас, и мы ответим в течение 8 рабочих часов.

Наверх