Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных
Скорость ответа - до 30 минут!

Блог(укр)    Різне    Вершки SEO за 2018 рік: кращі посібники та сервіси в одній статті

Вершки SEO за 2018 рік: кращі посібники та сервіси в одній статті

  • (Обновлено:
  • 5 минут
like 65
34
7
24

Увесь рік наші SEO-лікарі ділилися досвідом і корисними речами, щоб ви могли вилікувати якомога більше сайтів. Якщо вищось пропустили або хочете освіжити в пам’яті, то саме час протерти екран, налити чаю і почати читати, тому що в цій статті ми вибрали для вас найцінніше.

как сэкономить время и нервы при общении с программистом

Як має виглядати технічне завдання на розробку сайту – приклад

Досвідчені підприємці знають, що пропрацьоване ТЗ дозволяє не тільки прискорити роботу верстальника та програміста, але і гарантувати правильне втілення всіх ваших ідей. Про що писати і що врахувати – читайте у нашій статті.

Чем опасны страницы низкого качества в SEO

Сторінки низької якості або як зрозуміти, що твій сайт «не дуже»

Чому ПС видаляють сторінки сайту з пошуку і як це виправити? Експерти Siteclinic написали 12 рекомендацій щодо відновлення постраждалих сторінок, які ви знайдете в статті.

Как защитить сайт от атак конкурентов

Як не дати конкурентам викинути ваш сайт з ТОПу

Немає в світі жодної стовідсотково захищеної системи, а конкуренту не потрібно бути професійним хакером, щоб завдати шкоди вашому сайту. Що ви можете зробити, так це оперативно реагувати на атаки. Що саме можна зробити, читайте в статті.

Как сэкономить время с Google Sheets

20 можливостей Google Sheets, які зекономлять час SEO-оптимізатора: функції, плагіни, макроси

Прокачайте свої Google Sheets за допомогою дбайливо зібраних нами і запакованих у добірку лайфхаків.

Как выжать максимум из выдачи Яндекса

Як отримати максимум трафіку з нової пошукової видачі Яндексу

Хочете зайняти якомога більше місця у видачі Яндексу? Тоді гайд вам у руки! Наш SEO-експерт досліджував усі тонкощі спецелементів (SERP Features) і розповів про них у статті.

Как узнать что держит в ТОПе ваших конкурентов

Як провести аналіз сайтів конкурентів? 7 видів аналізу

Легкий спосіб перевірити ефективність ідеї – поглянути на результати тих, хто вже її запровадив. Крім того, отримана статистика та розвідані прийоми допоможуть у складанні нової стратегії просування. Усі потрібні інструменти є в статті.

Инструменты и фишки для SEO-junior

Як прискорити виконання завдань – поради, інструменти для SEO-Junior

Що якщо є спосіб новачкові одночасно уникнути рутинних дій і збільшити свою продуктивність? Економити сили можна за допомогою простих рішень, викладених у статті.

Повышаем KPI сайта без вложений

4 способи підвищити ефективність сайту в Google за допомогою Search Console

Наш експерт показав на прикладі кілька фішок використання інструментів Вебмайстра Google – Search Console, про які знають не всі. Як швидко знайти проблемні сторінки, виправити їх і порівняти результати, читайте у статті.

Структура коммерческого сайта и SEO

Структура комерційного сайту та SEO

Чи може ваш сайт направити потенційного покупця до бажаної мети? Чи витримає він перевірку юзерської логіки? Через які помилки у структурі сайту ви можете недоотримувати трафік і конверсії, розповідаємо в статті.

Как применить аутрич на практике

Аутріч: як ефективно нарощувати посилання

Щороку пошуковики придумують усе нові санкції в ім’я білого SEO. Якісні посилання дістаються потом і кров’ю, але привертають цінний трафік. Так кому ж вигідний outreach і як вибрати майданчик?

Дежурный SEO-доктор отвечает на вопросы первый выпуск

ТОП кращих запитань до SEO-лікаря

Є питання стосовно SEO? Задайте його в нашому Telegram каналі @siteclinic_doctor, можливо, відповідь допоможе не лише вам. А раптом рішення вже є серед 45 готових відповідей? Дивіться в статті.

Ми хочемо, щоб наші матеріали були для вас актуальними, тому постійно допрацьовуємо їх. Нижче наведені ті статті, що були опубліковані раніше 2018-го, але завоювали популярність і були оновлені.

Полная инструкция по мета-тэгам для новичков

Що таке метатеги? Як правильно заповнювати метатег Title, Description, Keywords

Кожному новачку в SEO рано чи пізно доводиться розібратися, як же правильно писати метатеги для сайту. Зі статті ви дізнаєтеся, які взагалі бувають метатеги, за що вони відповідають, і побачите приклади складання.

Как составить ТЗ копирайтеру

Як скласти ТЗ копірайтеру, щоб стаття потрапила в ТОП без посилань?

Скласти хороше ТЗ – це вже половина успіху. Але не всі знають, які сервіси можна використовувати для збору семантики та запитів за темою, що цікавить. Вимоги до оформлення та змісту привабливої статті теж є у нашому Гайді на розробку ТЗ.

Большой гайдлайн по дропам

Як використовувати дроп у посилальній стратегії? Інструкція стосовно створення сайтів на дроп-доменах

Якщо ви взялися за побудову мережі сайтів (PBN), то повинні бути гранично обережні. Звичайно, кинуті домени тематичних сайтів можуть дати відмінний буст посилальної маси продукту, що просувається, але спочатку потрібно «перевірити їх на вошивість». Сервіси для аналізу придатності дропів та інші секрети знайдете в статті.

Полезные SEO-инструменты

7 корисних і безкоштовних SEO-сервісів для проведення аудиту сайту

Ну і наостанок кілька халявних, але придатних інструментів у ваш арсенал для аналізу сайту у вигляді добірки з описом функцій, плюсів і мінусів.

На закінчення

Хоч і з невеликим запізненням, ми підібрали концентрат SEO знань, написаних і оновлених за минулий рік. Сподіваємося, інформація була вам корисна! 🙂

Подписаться на рассылку

Еще по теме:


Siteclinic

Оцените мою статью: 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 оценок, среднее: 5,00 из 5)

Есть вопросы?

Задайте их прямо сейчас, и мы ответим в течение 8 рабочих часов.

Наверх