Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных
Скорость ответа - до 30 минут!

Блог(укр)    Різне    Професіонали інтернет-маркетингу, у яких варто вчитися

Професіонали інтернет-маркетингу, у яких варто вчитися

like 84
52
22
10

Для кого: SEO-фахівцям

Рівень підготовки: початковий

Минула публікація нашого блогу була присвячена досвіду фахівця-початківця, який прагне стати професійним оптимізатором. Одна з рекомендацій новачкам у цій статті звучала так: «Дізнайтеся про лідерів/коучів індустрії, поцікавтеся їх діяльністю» – це і є тема сьогоднішньої статті. Ми вирішили допомогти новачкам зануритися у світ SEO та інтернет-маркетингу, познайомити з людьми, які є не тільки авторитетними грамотними SEO-фахівцями, а й талановитими спікерами – багато сеошники назвали б їх (на наш погляд – цілком заслужено) своїми вчителями.

 

Сергій Кокшаров (Девакі)

Незалежний аналітик у галузі пошукової оптимізації.

1_devaka

Свою спеціалізацію і діяльність описує так: «На даний момент є експертом-аналітиком в галузі пошукової оптимізації, веду кілька проектів і надаю консультації по оптимізації і просуванню сайтів, активно беру участь в різних тематичних семінарах і конференціях».

Також Сергій займається розробкою SEO-сервісів. Один з найвідоміших — SEO-чекліст.

Автор легендарного SEO-блогу Devaka.ru (у Facebook Devaka.ru), присвяченого питанням пошукової оптимізації, пошукового маркетингу, а також інтернет-маркетингу загалом.

У блозі можна знайти величезну кількість корисної інформації як для новачків, так для досвідчених фахівців: інструкції, кейси, експерименти, огляди – усе, що душі оптимізатора завгодно. Сергій веде свій Ютуб-канал DevakaSEO, де до уваги користувача пропонуються авторські вебінари на різні актуальні сеошні теми. Загалом, вчитися – не перевчитися!

Слід зауважити, що думка Деваки дуже авторитетна, і якщо він щось радить або рекомендує, то це дійсно заслуговує на увагу.

 

Сергій Людкевич 

Незалежний консультант зі складних питань пошукового просування сайтів.

2_ludkevich

Сергій досліджує алгоритми та фактори ранжування пошукових машин, займається розробкою методик SEO-оптимізації сайтів.

Крім консультацій щодо пошукового просування та аудитів проблемних сайтів, він веде авторський SEO-блог Сергія Людкевича. Крім того, Сергій є супермодератором форуму «всіх часів і народів» про пошукові системи Searchengines.Guru.

Людкевич виступає з доповідями на провідних конференціях галузі з SEM (просування сайтів у пошукових системах), визнаний одним з кращих майстрів з оцінки методик ранжування.

 

Михайло Сливинський 

Керівник служби по роботі з веб-майстрами у Яндекс. Раніше довгий час був провідним SEO-аналітиком у торговому онлайн-центрі «Wikimart».

3_slivinskiy

Експерт в області просування сайтів і підвищення ефективності SEO-оптимізації. Спеціалізується з питань алгоритмів ранжирування й антиспаму пошукових систем, а також посилено працює над підвищенням ефективності інтернет-маркетингу.

Блог Михайла присвячений питанням SEO, пошукової аналітики, інформаційному пошуку, маркетинговим інструментам та інтернет-маркетингу. Хоча зараз там можна побачити наступну фразу: «Мало пишу в блог, більше — у facebook».

Своїм досвідом він ділиться в якості топ-доповідача на профільних конференціях і семінарах, у тому числі на Optimization.com.ua , Optimization.by, SEO Conference, 8p, RIW, РИФ+КІБ. Також Сливинський веде програму Лабораторія пошукової аналітики на інтернет-телеканалі Seopult TV.

 

Артур Латипов 

Керівник SEO-відділу в компанії «SEO-Інтелект».

4_latypov

Останнім часом Артур усе більше займається навчанням фахівців пошуковому просуванню. Є викладачем-практиком, оскільки завдяки роботі в SEO-Інтелект має справу з просуванням великої кількості сайтів, що дає можливість проводити експерименти, практичні аналізи, займатися розвитком сервісів і так далі.

Артур Латипов – співорганізатор і ведучий тренінгового центру SearchEngineEducation, викладач на курсах «SEO-Коучинг», «SEO-інтенсив для новачків», «SEO-Практикум» і «SEO-Апгрейд», які вважаються одними з кращих у Рунеті. Плюс до всього бере участь і проводить навчання на різних профільних конференціях, організовує безкоштовні вебінари.

 

Антон Воронюк 

Директор з розвитку бізнесу в Агенції ефективного інтернет-маркетингу «Web-Promo».

5_voronyuk

Спеціалізується в області надання комплексних послуг з пошукового маркетингу та контекстної реклами для зарубіжних і вітчизняних ринків.

Але, на наш погляд, головна місія Антона як ідеолога, керівника та викладача курсів Академії Інтернет-маркетингу Webpromoexperts — це все ж таки освіта в сфері інтернет-маркетингу.

Антон як професіонал своєї справі та досвідчений лектор, зіткнувшись на практиці з багатьма актуальними питаннями інтернет-маркетингу, ділитися практичним досвідом із аудиторією слухачів – є доповідачем найбільших профільних конференцій.

 

Віктор Карпенко 

Керівник SEO-агенції «Seoprofy.ua» – міжнародної компанії з пошукового просування, контекстної реклами та контент-маркетингу.

6_karpenko

Віктор спеціалізується на західному просуванні сайтів та інших послугам у сфері інтернет-маркетингу, в зв’язку з чим аудиторія його клієнтів досить широка й інтернаціональна.

Автор одного з популярних блогів з оптимізації сайтів SeoProfy.ua.

Якщо ви плануєте займатися SEO, вам будуть дуже корисні відеоуроки від Віктора Карпенка на Ютуб-каналі SeoProfy UA. Тут ви знайдете інформацію з пошукового маркетингу, SEO, контекстної реклами, та інтернет-маркетингу загалом.

Також Віктор є викладачем курсу з SEO-оптимізації WebPromoExperts, виступає доповідачем на багатьох профільних конференціях.

Повна версія статті тут.

Подписаться на рассылку

Еще по теме:


Виктор К.

SEO-аналитик

Раньше занимался программированием. Как-то наткнулся на статью об оптимизации сайтов. Она меня заинтересовала, я начал больше читать о SEO и настолько втянулся, что стал специалистом в этой сфере.

Сейчас занимаюсь продвижением коммерческих сайтов.

Девиз: Чтобы достичь цели, нужно, прежде всего, к ней идти.

Оцените мою статью: 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 4,00 из 5)

Есть вопросы?

Задайте их прямо сейчас, и мы ответим в течение 8 рабочих часов.

Наверх