Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных
Скорость ответа - до 30 минут!

Блог(укр)    Різне    ТОП-10 дівчат зі світу інтернет-маркетингу, на яких варто підписатися у Facebook

ТОП-10 дівчат зі світу інтернет-маркетингу, на яких варто підписатися у Facebook

like 42
13
16
13

8 березня ділюся з вами сторінками талановитих дівчат-колег, яких я та мої колеги «читаємо» у Facebook. Усі вони активні та цікаві, на їх сторінки варто підписатися.

Тетяна Михальченко

tatyana_mihalchenko

Тетяна 5 років займається контекстною рекламою, керує компанією SEM-manager і активно веде відмінну групу з контекстної реклами у FB.

На її сторінці теж завжди є, що почитати, – професійний гумор, корисні посилання та інші цікаві пости.

tm-post

Євгенія Крюкова 

evgeniya-kryukovaНа своїй сторінці в FB маркетолог компанії Texterra постійно ділиться цікавими статтями з інтернет-маркетингу, а інформація у розсилці Texterra, яку вона готує, більше ніде не повторюється і варта вашої уваги. Тому раджу підписатися не лише на її сторінку, але і на розсилку, й обов’язково почитати книгу Євгенії «100 практичних хаків для інтернет-маркетологів».

ekr-post

Олена Камська 

elena-kamskayaКерівник компанії SiteClinic і блогер зі стажем, багато хто знає її як Optimizatorsha. Зараз вона пише статті не так часто, як раніше, зате вони завжди заслуговують на увагу.

Те саме можна сказати і про рекомендації у FB. Якщо Олена щось або когось рекомендує, це точно виправдано.

ek-post

Катерина Дев’яткіна

katerina_devyatkinaКатерина, директор з розвитку компанії Artjoker, своїми постами завжди заряджає позитивом і енергією, крім того, вона часто публікує свої живі рецензії на книги (професійні та для душі) та нові фільми.

Раджу також підписатися на розсилку з корисними статтями від Artjoker, яку готує Катерина.

ed-post

Таїсія Кудашкіна

taisiya-kudashkinaТаїсія створила відмінну групу Websarafan: Клуб для підприємців у FB – живу, активну, корисну. Тут можна попросити поради у колег, почитати статті з інтернет-маркетингу, послухати фахівців у аудіо- та відеофайлах розсилки, записатися на вебінар, словом, є чим зайнятися. Окрім того, Таїсія не соромиться висловлювати свою думку та ділитися ідеями.

tk-post

Олена Торшина

elena-torshinaОлена – дівчина з ангельською зовнішністю, яка, якщо захоче, зможе довести, мабуть, будь-якого користувача FB. Якщо ви готові до різкої критики та міцного російського слівця, раджу підписатися та читати її гострі, але дуже влучні коментарі та статті про інтернет-маркетинг і просто про життя.

До речі, в роботі Олена – дуже ввічлива та приємна людина 🙂

et-post

Олена Першина

elena-pershinaЯкщо ви хочете бути в курсі новин для веб-майстрів – підписуйтесь на сторінку Олени Першиної, маркетолога Яндекс.Вебмайстра та Пошуку для сайту.
Головні оновлення та новини Яндексу і Google вона публікує у себе на сторінці, періодично об’єднуючи їх у дайджести:

ep-post

Катерина Єрошина

katerina_eroshinaCлідкувати за діяльністю головного редактора видання MadCats потрібно обов’язково. На її сторінці ви знайдете посилання на корисні статті, презентації та відео з інтернет-маркетингу.
На окрему увагу заслуговують хайку Катерини, які часто ще й цікаво оформлені.

ke-post

Ельнара Петрова

elnara-petrovaЯкщо вам цікава тема продажів у соц.мережах, Ельнара Петрова постійно робить підкасти #сммбезкотиків, у яких фахівці діляться своїми кейсами та різними технологіями продажів через SMM.
Зверніть увагу, як сама Ельнара пише свої пости – їх завжди цікаво читати, особливо я люблю публікації про #місссвіту, її чудову доньку.

eln-petr-post

Ната Зайонц

nata-zayoncНату мені хочеться назвати «Проривом року» в моїй стрічці FB 🙂 Ставши частиною команди Академії WebPromoExperts, вона з головою поринула у інтернет-маркетинг, і це чітко видно з її сторінки.
Серед її публікацій багато статей і вебінарів Академії (на які, до речі, теж варто звернути увагу), але, крім них, є багато інших корисних статей і думок.

nz-post

Як бачите, мій ТОП – не зовсім ТОП. Зрештою, я теж дівчина, і можу собі це дозволити, тим паче, 8 березня  😉
Буду рада дізнатися, кого з дівчат-маркетологів читаєте ви, – пишіть у коментарях.

Дівчата, всіх зі святом!

8_marta-2

Подписаться на рассылку

Еще по теме:


Вера Гапеева

SMM-специалист

Оцените мою статью: 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 4,56 из 5)

Есть вопросы?

Задайте их прямо сейчас, и мы ответим в течение 8 рабочих часов.

Наверх