Заказать SEO-услуги
Согласен с правилами обработки персональных данных
Скорость ответа - до 30 минут!

Блог(укр)    Різне    Міні-звіт про конференцію “Інтернет-магазини України 2013”

Міні-звіт про конференцію “Інтернет-магазини України 2013”

like 64
44
6
14

Интернет-магазины Украины 2013

19 квітня у Харкові пройшла чергова, у цьому році вже третя за рахунком, конференція “Інтернет-магазини України 2013”. Вдало стартувавши у 2011 році, конференція продовжує набирати обертів і вже міцно зарекомендувала себе як захід, який необхідно відвідати всім активним представникам ринку електронної комерції України. Серед інших конференцій вона виділяється більш вузькою спрямованістю.

Захід розрахований у першу чергу на власників і фахівців, що займаються розвитком саме інтернет-магазинів. Трохи звузивши тематику, організаторам вдалося більш глибоко та детально висвітлити питання, пов’язані з побудовою бізнесу в інтернеті, надати слухачам більше цінної практичної інформації, що стало безсумнівним плюсом.

 

У цьому році на конференції було три секції . У першій і другій відвідувачі могли послухати доповіді, в третій проводилися майстер-класи.

Організація конференції залишила про себе приємні враження. Доповіді були зручно розподілені за темами. Офіційна частина та більш загальні доповіді проходили в основному великому залі, вузькотематичні доповіді та майстер-класи – у другому та третьому, малих залах. У залі для кава-брейків можна було поспілкуватися як пвд час перерв, так і під час доповідей, що дуже цінно, якщо тема бесіди вас захопила, і під час кава-брейку ви не встигли все обговорити.

Повна версія статті >>>>

Подписаться на рассылку

Еще по теме:


Александр Я.

SEO-аналитик

Специализируюсь на продвижении коммерческих сайтов. Разрабатываю стратегии для интернет-магазинов и агрегаторов. Умею выжимать максимум трафика в любой тематике.

Руковожу SEO-процессами внутренних проектов SiteClinic. Обучаю молодых специалистов команды.

Любимая цитата: Хорошо смеётся тот, кто смеётся из ТОПа

Оцените мою статью: 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)

Есть вопросы?

Задайте их прямо сейчас, и мы ответим в течение 8 рабочих часов.

Наверх